Maak kennis met Tuin & Park Machines Goes

Tuin en Park Machines Goes is uw totaal leverancier op het gebied van tuin en park machines. In ons uitgebreide assortiment zijn de meest voorkomende producten voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin of park aanwezig. Wij zijn er uitsluitend voor de professionele hovenier en groenaannemers. 

Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Assortiment

Ons assortiment is zeer divers en afwisselend en bestaat altijd uit de beste machines. Denk hierbij aan grasmaaiers, kettingzagen heggenscharen etc.

Ervaring

Wij hebben een achtergrond in hoveniers werkzaamheden. Hierdoor zijn wij uitstekend op de hoogte van de kwaliteit van onze merken en producten en kunnen wij u goed adviseren.

Inruilen

Wij bieden u de mogelijkheid uw oude machine in te ruilen. U ontvangt altijd een goede prijs.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Specialist in robot en accu apparatuur

Tuin en Park Machines Goes specialiseert zich op het gebied van robot en accu apparatuur. In een tijd waarin we steeds minder tijd hebben kunnen geavanceerde apparaten veel van ons overnemen. Ook als het aankomt op onderhoud van de tuin.

Bij Tuin en Park Machines Goes hebben we een uitgebreid assortiment robotmaaiers die voor u het werk doen. Ervaar zelf het voordeel van altijd een strak gazon, zonder er moeite voor te hoeven doen.

Ook kunt u bij ons terecht voor allerhande accu apparatuur. Denk hierbij aan accu kettingzagen, accu heggenschaar, accu trimmer etc.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op