Partner van Becx Machines

Zowel in binnen- en buitenland zijn deze machines al jaren een groot succes bij groen aannemers, hoveniersbedrijven en gemeenten. Door het steeds door ontwikkelen van bestaande én nieuwe machines zorgen wij ervoor dat wij vooraan blijven lopen op de snoeier- en borstelmarkt. Ons assortiment bestaat uit heggensnoeiers met een werkbreedte van 75cm tot 300cm. Onkruidborstels, onkruidborstel/kantensnijders en diverse aanbouwdelen zoals een wielladerarm en een dubbele rotator voor montage van de heggensnoeiers aan een graafmachine.

Bekijk partner

Partner van Weedheater

Op basis van de jarenlange ervaring met de bouw en productie van hete lucht onkruidverdelgers, hebben we een nieuwe generatie machines ontwikkeld met focus op hoge energie- efficiëntie en lage CO2-uitstoot. De nieuwe generatie specialiseert zich door doormiddel van stralingswarmte als hete lucht waarmee de machine niet in contact is met het onkruid. Hierdoor is er minder brand gevaar. De speciale technieken in deze generatie zorgen voor snelle verdelging en minimale hergroei.

Bekijk partner

Partner van EGO

EGO produceert en ontwikkelt een uitgebalanceerd assortiment aan accutuinmachines en legt de focus op innovatie. Het assortiment is breed en diep, van grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen tot bladblazers en kettingzagen. Het unieke 56V ARC Lithium accuplatform levert de grootste energiecapaciteit in een handgedragen accu, wat je de kracht geeft om brandstof aangedreven tuinmachines te overtreffen.

Bekijk partner

Partner van Waterkracht

Niets is zo Nederlands als een geschrobde stoep en wapperend wasgoed. Helder en schoon is het imago van ons waterrijkeland. Het is daarom bijna van nature, dat Waterkracht de kracht van water gebruikt in perfect reinigende systemen. Dat we daarbij zuinig zijn op tijd, geld en milieu is al even Nederlands. Goed schoonmaken is voor ons een kwestie van gezond verstand en goede apparatuur. Een heldere berekening van de beste methode om bepaalde taken goed uit te voeren en een machine leveren die precies dat doet.

Bekijk partner